Revalidatie

U bent geopereerd of zult nog geopereerd gaan worden? Onze therapeuten zullen ervoor zorgen dat u snel weer fit bent!
MEER INFORMATIE

Heup, knie, enkel

Heeft u klachten aan de heup, knie of enkel en wilt/zult u niet geopereerd worden? Dan bent u bij MTC-fysio aan het juiste adres voor conservatieve behandelingen!
MEER INFORMATIE

kaak en hoofdpijn

Heeft u al tijden last van uw kaak en/of hoofd en bent u nooit onderzocht door een kaakspecialist? Maak dan snel een afspraak bij MTC-fysio om u te laten onderzoeken door onze specialist!
MEER INFORMATIE

nek en schouderklachten

Zitten uw nek en schouders al tijden lang vast? Heeft u het idee dat u uw hoofd slecht naar een bepaalde kant kan draaien? Maak dan snel een afspraak met een van onze therapeuten!
MEER INFORMATIE

Houdings­gerelateerde klachten

Mensendieck
Heeft u momenteel last van slecht verklaarbare klachten in verschillende delen van u lichaam en zou het volgens u met uw houding te maken kunnen hebben? Maak dan nu een afspraak bij onze oefentherapeut Mensendieck!
MEER INFORMATIE

Rugklachten

Is het kortgeleden in uw rug geschoten? Heeft u al jaren lang last van rugklachten en omschrijft u uzelf als rugpatiënt? Klik voor meer informatie om te kijken welke soort therapie van MTC-fysio het beste bij u past.
MEER INFORMATIE

Stress gerelateerde klachten

Ziet u een relatie met stress en / of emoties en uw (lichamelijke) klachten? Dan kan de psychosomatische fysiotherapie u zeker uitkomst bieden. Ga een kennismakingsgesprek aan met de psychosomatische fysiotherapeute van MTC -fysio.
MEER INFORMATIE

Klachten bij baby en kind

Heeft uw baby een voorkeurshouding? Ontwikkelt het zich niet goed met kruipen of lopen? Heeft uw kind moeite met schrijven of last van terugkerende blessures? U bent dan met uw kind bij MTC-fysio bij het juiste adres.
MEER INFORMATIE

Longklachten

Bent u bekend met longaandoeningen (COPD) en wordt u hier momenteel niet voor behandeld? Bent u onlangs slachtoffer geworden van een hartinfarct of heeft u van de huisarts te horen gekregen dat uw bloeddruk te hoog is? Neem dan snel contact op met onze praktijk om de mogelijkheden voor u te bespreken.
MEER INFORMATIE

Hart en vaatklachten

Claudicatio Intermittens oftewel etalage benen Na rust verdwijnt de pijn, vanwaar de term etalagebenen: patiënten proberen de pijn te maskeren door noodgedwongen de etalage van een winkel te bekijken.
MEER INFORMATIE

Klachten bij geriatrie patiënten

Bent u op leeftijd en merkt u dat u minder beweeglijk wordt? Komt een van uw bejaarde familieleden in de problemen doordat zij belemmeringen ervaren in het dagelijks leven? Onze geriatriefysiotherapeut heeft hier de meest kennis en ervaring mee.
MEER INFORMATIE

Oncologische klachten

Therapie gericht op de hulpvraag van de patiënt voor, tijdens en na het traject van kanker. Dit kan zowel individueel als in groepstraining. Ook is behandeling aan huis mogelijk in de laatste fase.
MEER INFORMATIE

Slaapklachten

Komt u moeilijk in slaap? Wordt u vaak wakker 's nachts? Of wordt u te vroeg wakker 's ochtends? U bent de enige niet. Bijna 30% van de Nederlanders heeft er regelmatig last van. Maar er is iets aan te doen!
MEER INFORMATIE

Neurologische klachten

Bent u onlangs slachtoffer geworden van een beroerte of TIA? Heeft u neurologische problemen die u belemmeren in het algemeen dagelijks leven? Dan moet u bij MTC-fysio zijn voor het fysiotherapeutisch revalideren bij een aandoening aan hersenen, zenuwbanen en/of ruggenmerg.
MEER INFORMATIE

Podoposturale therapie

(register podologie) Als de stand niet meer klopt… Elke afwijking van de stand van de voeten brengt een standsafwijking hoger in het lichaam met zich mee. En daar kunt u last van krijgen. De therapeut helpt u deze problemen te verhelpen.
MEER INFORMATIE

MTC-Fysiotherapie heeft 3 vestigingen in de gemeente De Ronde Venen. Onze hoofdvestiging bevindt zich op de Stadhouderlaan en de andere vestigingen in het gebouw van Veenweidebad/Optisport en sinds juli 2018 ook in het gezondheidscentrum Gezond Wilnis. 

MTC-Fysiotherapie heeft een zeer uitgebreid zorg aanbod. Op de verschillende vestigingen bieden wij algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, psycho-somatische fysiotherapie, manuele therapie, hydrotherapie, revalidatie en Mensendieck. Verder wordt er op lokatie Stadhouderlaan zowel overdag als in de avonduren fysiofitness aangeboden. Binnenkort zal ook op lokatie Gezond Wilnis de mogelijkheid zijn om groepstrainingen aan te bieden. 

Voor Optisportleden hebben we iedere donderdag van 17.00-17.30 uur een gratis inloopspreekuur (op afspraak). Hiervoor kunt u zich melden bij de receptie van optisport. 

Via de website is het mogelijk contact met ons op te nemen voor informatie of het maken/wijzigen van een afspraak, zie hiervoor de contactpagina.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Op werkdagen reageren wij meestal binnen 24 uur door u te bellen op het opgegeven telefoonnummer.