Slaapklachten

Komt u moeilijk in slaap? Wordt u vaak wakker 's nachts? Of wordt u te vroeg wakker 's ochtends? U bent de enige niet. Bijna 30% van de Nederlanders heeft er regelmatig last van.

Maar er is iets aan te doen! Graag leren wij u wat gezond slaapgedrag is, en wat u er zelf aan kunt doen om uw slaapprobleem te verminderen. U leert bijveerbeeld wat activiteiten overdag voor invloed kunnen hebben op de nacht. U krijgt meer inzicht in de oorzaken en mogelijke gevolgen van een slechte nachtrust. Ook leert u wat u er zelf aan kunt doen. Ontspannen en een goede nachtrust is het doel! We werken volgens de methode van de slaapoefentherapie en SlaapSlim. Wilt u meer informatie over deze specialisatie? Neem eens een kijkje op de volgende sites: Slaapoefentherapie of SlaapSlim.

Slaapfysio

Daarnaast kunnen wij samen met u uw slaapsituatie in beeld brengen met behulp van een slaapID. Dit is een kleine sensor die u drie nachten lang op uw borst draagt en uw slaapidentiteit inzichtelijk maakt. De rol van de nacht en de slaapsituatie kunnen bij fysieke klachten zeer prominent zijn. Inzicht en aanpassing van uw slaapsituatie kan een wezenlijke rol spelen in het voorkomen, verhelpen of verzachten van uw klachten. Om een juiste beoordeling te maken, kan gebruik worden gemaakt van de kennis en ervaring van de ervaren adviseurs van Beddenspecialist.nl Aan de hand de complete analyse wordt bepaald welke behandelingen en oplossingen voor uw klachten mogelijk zijn. Voor veel meer informatie kijk op slaapfysio.nl.

De behandeling van slaapproblemen wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering voor fysio en oefentherapie. Voor een afspraak kunt u mailen naar info@mtcfysio.nl ovv Leonie Porton, Slaaptherapeut.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Op werkdagen reageren wij meestal binnen 24 uur door u te bellen op het opgegeven telefoonnummer.