Sportspecifieke training

Binnen MTC-fysio lopen veel verschillende therapeuten rond. Elke therapeut heeft zijn eigen specialisatie op het gebied van sport.

Zo kunt u bij Mark Duteweert het beste terecht voor bovenhandse sporten zoals handbal, tennis, korfbal en honkbal, maar ook voor hardlopen.
Stasja Tersteeg is gespecialiseerd in verschillende dansvormen waaronder jazz, ballet, streetdance en moderne dans. Zowel Ruud Verbeek als Peter Egbers zijn ervaren wielrenners en hebben daarom ook veel kennis van de wielersport. Veerle van Buuren heeft haar expertise op het gebied van hockey (vriendenteams maar ook prestatiehockey) zowel op het veld als in de zaal. Bij haar kunt u ook terecht voor looptraining en loopscholing.
De sportspecifieke training zullen 1 op 1 zijn met de therapeut waarbij gebruik wordt gemaakt van de voetbalvelden van Argon of het hockeyveld bij HVM.

Mocht u graag een afspraak willen maken voor sportspecifieke training/ behandeling of heeft u behoefte aan verdere uitleg en informatie, dan kunt u bellen naar 0297-286093 of een email sturen naar info@mtcfysio.nl.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Op werkdagen reageren wij meestal binnen 24 uur door u te bellen op het opgegeven telefoonnummer.