fysiotherapie

Samen met de patiënt werken aan het versterken van het bewegingsapparaat.
MEER INFORMATIE

manuele therapie

Zitten uw nek en schouders al tijden lang vast? Heeft u het idee dat u uw hoofd slecht naar een bepaalde kant kan draaien? Maak dan snel een afspraak met een van onze therapeuten!
MEER INFORMATIE

mensendieck

Heeft u momenteel last van slecht verklaarbare klachten in verschillende delen van u lichaam en zou het volgens u met uw houding te maken kunnen hebben? Maak dan nu een afspraak bij onze oefentherapeut Mensendieck!
MEER INFORMATIE

Sportspecifieke training

Binnen MTC-fysio lopen veel verschillende therapeuten rond. Elke therapeut heeft zijn eigen specialisatie op het gebied van sport.
MEER INFORMATIE

Hydrotherapie

Hydrotherapie is een oefenvorm welke wordt uitgevoerd in het water. Onze fysiotherapeut Esther Verdam is gespecialiseerd in Hydrotherapie.
MEER INFORMATIE

Dry Needling

Dry needling is de laatste jaren meer onder de aandacht gebracht. Het is een therapievorm gericht op het snel inactiveren van pijnlijke MTrP’s (triggerpoints).
MEER INFORMATIE

Shockwave

MTC-fysio heeft een shockwave apparaat ter beschikking in de praktijk. Uw kunt samen met uw therapeut besluiten om een aantal behandelingen shockwave uit te proberen, zeker bij langdurige klachten.
MEER INFORMATIE

Orofaciale therapie

voor meer informatie: bekijk de kaak en hoofdpijnklachten pagina.
MEER INFORMATIE

Neurac Red Cord

Uit onderzoek is gebleken dat fysische inactiviteit of pijn kan leiden tot het deactiveren van één of meerdere spieren, waardoor andere spieren geneigd worden om te compenseren en hierdoor overbelast raken.
MEER INFORMATIE

kinderfysiotherapie

Heeft uw baby een voorkeurshouding? Ontwikkelt het zich niet goed met kruipen of lopen? Heeft uw kind moeite met schrijven of last van terugkerende blessures? U bent dan met uw kind bij MTC-fysio bij het juiste adres.
MEER INFORMATIE

psychosomatische fysiotherapie

Ziet u een relatie met stress en / of emoties en uw (lichamelijke) klachten? Dan kan de psychosomatische fysiotherapie u zeker uitkomst bieden. Ga een kennismakingsgesprek aan met de psychosomatische fysiotherapeute van MTC -fysio.
MEER INFORMATIE

fysiotherapie

Samen met de patiënt werken aan het versterken van het bewegingsapparaat.
MEER INFORMATIE

geriatrie fysiotherapie

Bent u op leeftijd en merkt u dat u minder beweeglijk wordt? Komt een van uw bejaarde familieleden in de problemen doordat zij belemmeringen ervaren in het dagelijks leven? Onze geriatriefysiotherapeut heeft hier de meest kennis en ervaring mee.
MEER INFORMATIE

Podoposturale therapie

(register podologie) Als de stand niet meer klopt… Elke afwijking van de stand van de voeten brengt een standsafwijking hoger in het lichaam met zich mee. En daar kunt u last van krijgen. De therapeut helpt u deze problemen te verhelpen.
MEER INFORMATIE

Baby massage

Aanraken is voor een pasgeborene de eerste taal, het eerste communicatiemiddel en het speelt een belangrijke rol bij de vorming van de relatie tussen ouder en kind.
MEER INFORMATIE

Valpreventie

Valincidenten komen vaak voor bij mensen van 65 jaar en ouder en zijn de voornaamste oorzaak van letsel in deze leeftijdscategorie.
MEER INFORMATIE

Sportfysiotherapie

Heeft u klachten/blessures die voortkomen uit uw sport? Of wilt u zonder klachten weer beginnen met sporten? Onze sportfysiotherapeut helpt u graag verder. Samen kijken we hoe we u weer op uw oude sportniveau krijgen.
MEER INFORMATIE