Inspanningstesten

Bent u in training voor een bepaald doel of begint u juist na lange tijd weer met sporten? Dan kan een maximale inspanningstest in combinatie met een trainingsadvies u verder helpen. Is het tijd om uw doelen te behalen? Maak dan nu een afspraak voor een inspanningstest bij onze sportfysiotherapeut.

Tijdens een basis inspanningstest worden via een kort intakegesprek uw huidige situatie, activiteit en klachten in beeld gebracht. Vervolgens worden uw lengte, gewicht en bloeddruk gemeten en een HRV meting gedaan. Hierna volgt de maximale inspanningstest waarbij u fietst u op een speciale fiets (ergometer) met toenemende belasting. De test zal in totaal 60 minuten in beslag nemen en kost € 100,-.  Deze kosten worden vaak vergoed via een aanvullende verzekering. Ruud Verbeek neemt de inspanningstesten af op de locatie Stadhouderlaan, Mijdrecht.

Mocht u graag een afspraak willen maken voor een inspanningstest of heeft u behoefte aan verdere uitleg en informatie, dan kunt u bellen naar 0297-286093 of een email sturen naar info@mtcfysio.nl.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Op werkdagen reageren wij meestal binnen 24 uur door u te bellen op het opgegeven telefoonnummer.